В сум за Харковом...

Я завжди тебе щиро любитиму, моє місто з п'ятдесятої паралелі.

Я, можливо, ніколи не знатиму кращих міст, ніж є ти - мій Харків.

Я б помер би із твоїм іменем й радо був би у тобі похований,

Та немає тебе у мене, та далеко у мене ти є.

Де "Роганська" метро, там дитинство пройшло,

Все найкраще колись минає...

Я люблю твою квітку із космосу і трилисник клеверу метрополітену.

Я постійно у сумі за тобою, я живу лиш тобою єдиним.

Чи так можна любити місто? Чи я може не в того закоханий?

Харків - жити, померти, побачити, - ось є щастя.

Й Париж нам не снитиметься.

Я люблю тебе, місто Харків. Я завжди тебе щиро любитиму.

22.02.2012


Рецензии