Картини шприцами

Вони малювали картини шприцами
І слухали музику моргу
Він клявся усіми святими отцями
Вона - думками з башоргу

І все наче йшло досить гладко і тихо
Тахта є, щоб вдосталь потрахатись
Цих двох оминало всіляке лихо
Ці двоє уміли барахтатись

Та раптом в неділю морозну і злючу
Одного зимового ранку
Прийшов він геть п'яний, сповзав на поруччях
Вся пика у рештках сніданку

Із розпачу може, з великої люті
Він хутко дістав запальничку
Як символ любові - скляночки дуті
"Помремо ми разом, сестричко

Чи ти, сука, думала що "па любові"
то тільки лизатись і трахатись?-
(Тут нотка стрьому пробігла у мові)
 - І нічого більше тут плакатись"

Уже вечеріло. І сніг лежав муром
Між зорями і землею
Електрички вкривали людей сірим дуром
Наче випари рідного клею

Чудові, брудні, обгоріли та милі
В снігах силуети два алії
Ось тобі відповідь божій силі
Ось тобі наші реалії

А Будда, цікавлячись рІзними ножами
Не бачив як тихо пустили коріння.
Десь там, за іржавими гаражами
До них приплило воскресіння


Рецензии