Geknaboj forflugis cxielen

Geknaboj forflugis cxielen.
Gepatroj kriadis al dorsoj,
Ke ili forgesis cxapelojn!...
Ke ili ne havas rimorsojn!...
Ke eble pluvegos hodiaux!...
Ke flugi ja estas malsagxo!...
Ke devas bubacxoj sendiaj
Surteren reveni al mangxo!...


Рецензии