i затужив вiтер

***
після кількох днів
дивних роздумів
і написання
не менш дивних текстів
архітектурних і віршованих
я вийшла з дому

в прозорому
вже збляклому світі
відчула себе відчуженою
відстороненою нетутешньою
і зір охоплював здавалося
все видиме і невидиме
і мені вже не важили
нещирість і скнарість
які побачила під нашаруваннями
декларованої культури

пішов легкий дощ
і затужив вітер
розганяючи мої думки
*


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.