soyleyecek sozum yok

Benim soylemek icin daha fazla bir sozum yok
Efendiler cevap vermek icin hicbir kelime yok
kimseye yash tekecek gozum yok artik.
dogruyu kanitlamaya daha gucum bile yok
defalarca beni ateshe attiniz ,
Sorunlarda bogulunca - beni terk ettiniz,
yardimci olabildimse - hemen hatirladiniz
Ve siz ... arkadash sayildiz ...
Efendiler eklemek icin hicbir kelimem yok
Bir gun benim yerime ben olmadiniz
Benim kaderimi yashamadiniz, ,
" sen hakk ettin" arkamdan soylediniz ""
benim heyatima hakim olmaga kalkdiniz
Ama siz- benim hakimim olamassiniz ...
Oynarken, yuzume gulmeyin lutfen
Sarilip, arkamdan tukurmeyin
Rolu burakin, kendiniz olun
boyle bir arkadashlara ehtiyacim yok
beni Kendime de dushman ettiniz
Basarisizliktan oylesine bikmisim ki
Yaratici oldum ya da aptal
Zaman her sheyi gesterecek ...
Efendiler cevap vermek icin hicbir kelimem yok
Yalnizim bunu artik anladim
Fikirlerimdede,eylemlerimdede ...
Hatta benim kendi golgem ihanetci olur
gokyuzunde gece uyanirak,
Gunesh uyandigi zaman
Golgem munafik gibi bulunur ...


Рецензии