Valideinlerime

Valideinlerime

Arkadashim onlarin fiyatini bil,
Shukret her zaman
Validelerin sevgisi kutsaldir
Lutfen dikkatli ol,
tenhalikda mahrum etme
Annenin kucaklari fiatla bicilmez
Ve bir odul gibi babanin kampi,
Her bir kectiyin yol icin
Arkadashim lutfen onlara shukret
Onlara gezyaslari icinde bogulmaga izin verme ...
Kucuk oldugumuzda, onlar - bize destekdir,
Onlar, yashamak icin umudumuz
Onlar kalp agrisi cekiyor her bir acilarimiza
ve onlari tenhalikda birakma ...
Senin ilk adimin - onlar icin boyuk shans,
Senin engellerin - onlar icin duvar,
Annen icin gulushmelerin mutluluk,
Tum zaferlerin - babanin ise gururu.
Ve boydukce arkadashim unutma -
Onlar senin ogretmenindir
Ve eger yukseldinse bir zaman,
Sapinin bashini kaybetme,
kimiydin, kimsen, ve kim olacaksin
Ebeveynlerine arkadashim teshekkur et ...
Onlari kaba kelimelerinle incitme,
Sesini agir agir yukseltme
Ve hatta tesadufen savashsan bile
Onlara kivrim hissetmeyi izin verme ... .
Daha sik, arkadashim onlari ziyaret et
Seninle bulushmaktan daha tatli ne var ki
cok yalniz iki kalp icin
babanin ve annenin sevgisini onurlandir
Sonsuza kadar onlara sevinc hediye et
Onlari yashlilikta dushmeyine izin verme
ve kalbleri sonsuza kadar carpsin!


Рецензии