bazen heyat...

Bazen hayat bize bir saka oynar
Ve bu oyun sonsuzdur
Ama korkma, cesaret et,elini uzat,
Gorursin, kaderinin sirdasi olursun
Inan... hayat bir sonsuz mucadele,
Sadece zaman hizla kaciyor
Ne zor bazen arkasinca yetismek...
Bekle ama...kaderinle kurallara gore oyna
Bumerangi bosu bosuna goklere atma
Hem krali, hem kolesi ol
Her attigin adimini unutma.
Namusunu, onurunu, sherefini
Her ne pahasina olursa ..hayatina kaydet dostum
Sadik ol, yalanin deniz ortasinda olsan bile..
Gecenin huznu yindiginde,gelecek gununu gulerek dusun
Ve soz verdinse, tutmaya unutma
Hayatinda...her yolunda kendi yerini bil,kendin ol
Yukaridan gorunmeye cabalama
Fakirlere ve zenginlere ayni gozle bak dostum
Durust ol, kotu dusuncelerinle mucadele et,
Yapacaklarinin ilki odur cunku,
Vicdanin en devamli misafiri ol dostum ...
Vicdan olmadan insan olamaz cunku...


Рецензии