ben sadece nasil aglamayi unuttum

Ben sadece, nasil aglamayi
nasil endiseli aglamayi unuttum
Belki simdi degil .. ama zamani gelince
aci cekmemek sanatini ogrenirim ...
Ben,parcalara bolundum, tum olduruldum
Duygular icimden yakiyor
Tum korkunc hatalarin icin ,
ben ruhumla sana bedel odemek zorundayim ...
her shey issiz," dunyam," umutsuz
bir heykel gibi mesafe icine bakiyorum
Benim dunyam ... buna benzemeyen dunyam
Butun kavgalarla ugraship ve gururla kampi tutar.
o kadar yorgunumki,
Umutsuzca fikirlerime gidiyorum
Sonuc olarak, hicbir cozum yok elimde
Hicbir secim ... Yine kalmak zorundayim ..
Yine, sevgiyle acilari yumusatmak
kurbanin olarak ve buna katlanarak ,
Oyun shamlarin erimesine degmez biliyorum
Ama yine de tekrar oynamaya devamediyorum.
uzaktayim _ .. sakinlik olmayan bir yerdeyim ,
Butun hayallerimden vazgecmish yerindeyim,
yalnizlik, bir ortukle beni koruyacak gibi
Mutluluk icin daha fazla yer burakmamish ...
Ben sadece, nasil aglamayi unuttum
nasil endiseli aglamayi unuttum
Kendimin katili olarken, ama kismetime tekrar shans dilemekten korkmuyan birisiyim!
!


Рецензии