На передоднi пятницi

Печінка із тривогою чекала,
Тай почки готувались працювати,
Кров грати тихо починала,
Рука втомилась ніс чесати.
Гортань тренерувалася ковтати,
А шлунок всмомгив, як блювати,
Язик та ноги - заплітатись,
Міхур - як сечей обліватись.
Лишm дупа чЕкала пригод
На передодні лая пятнИцю
Тай думку мала - Ось урод,
И матом, матом цю п'яницю!


Рецензии