не винен

Зазирни всередину.
 ти побачиш більше,ніж зараз.
 ти побачиш дитину,
 яка щира..яка злякалась.

 світло до світла
 вночі збирала як марки.
 я не кричу,накричалась
 я мовчу..я як завжди

 послухай моє серце,
 А воно як пісочний годинник
 до початку вернеться.
 і знову.ти в цьому не винний..


Рецензии