Вероника Тушнова-Хват Бывало все

Було в нас все: і сум, і щастя,
Й розмови довгі, дивлячись в лице.
Але про саме головне – мовчали,
А може, й зовсім і не думали про це.
Нас розділила днів неспішна течия –
Спочатку, як струмок, а потім – річка-спокій…
Та все ж мене не покидало відчуття
Що ненадовго це, не назавжди, допоки…
Та з часом берег счез, уніс мою надію,
Й тебе нема, в душі вогонь вже згас,
І тільки, мабуть, я одна іще не вірю,
Що то життя навіковіч розвело нас.

*********************************************

Бывало все: и счастье, и печали,
и разговоры длинные вдвоем.
Но мы о самом главном промолчали,
а может, и не думали о нем.
Нас разделило смутных дней теченье -
сперва ручей, потом, глядишь, река...
Но долго оставалось ощущенье:
не навсегда, ненадолго, пока...
Давно исчез, уплыл далекий берег,
и нет тебя, и свет в душе погас,
и только я одна еще не верю,
что жизнь навечно разлучила нас.


Рецензии
And everything was: happiness or woe,
And conversations long together.
But we were mute about main and major
In our talks, without mind, it may be.
The dark flow of days had parted -
At first as a light stream, but then the broadest river...
But feeling was, that it was not the last day,
Nor it was for the long time even...
And now that far bank completely disappeared,
You are absent now, light in soul's gone,
Only I don't believe in truth yet,
That life had parted us forever so...

Людмила 31   13.10.2012 03:12     Заявить о нарушении