Зрадила

я тебе ніколи не забуду,
ти мене ніколи не пробачиш
та любов назавжди буде з нами
ми візьмемо й обміняємось серцями
знаю, я вчинила так жорстоко,
і, можливо, навіть, непростимо
та люблю лише тебе одного
не кажи мені нічого

зрозумію все, зрадила тебе, більше ти не мій.


Рецензии