Кошлар сайрый ик н...

;ил;кле тау к;тк;н кебек мине,
;ил;кл;ре пешеп ;итк;нн;р.
Ярсый-ярсый бер кош ч;б;л;н;,
Б;бил;ре куркып китк;нн;р.

Аяу атларга да, ;ил;к оз;рг; д;,
Куркып калдым карап бу кошка.
К;пме ялгыз кошлар елый ик;н,
Риза булмыенча язмышка.

Кош сайравын белми ты;лаганмын,
;ил;кл;рг; килг;ч, урманга.
Сайрый ик;н кошлар м;х;бб;тт;н,
Я б;тенл;й ялгыз калганда.


Рецензии