I am no good

I feel betrayed
In every way
By those who were meant to stay
One gets what one deserves, they say
I am no good
Pls look away

*

I feel misunderstood
It hurts
I meant no harm
I've just come short
I've failed every role I got
I am no good
A poor sport

*

I feel so wretched
It drives me mad
I feel so small
I feel so trapped
They go
They always go ahead
I am no good
I feel betrayed


25.08.12


Рецензии