Разом

Вона. Скажи мені, яка вона, твоя єдина?
Осіння, літня, може дивна?
А може просто тиха і сумна.
Вона.

Вона не вбереже тебе від вітру.
Зігнеться, скрючиться, наплаче сліз із літру,
А потім піде, далі від біди...
Куди?

Вона не зв'яже вам на осінь теплий шарф.
Скажи на милість, в неї є душа,
Коли покинула тебе у холоди?!
Веди.

Веди нас у нову весну.Там почуття твої поснуть.
І разом ми побачим нову суть.
І на мені зійдеться вся Земля.
Там ти...

Там я.
Там тільки я.

09.09.12


Рецензии