Чорнобиль

Чорнобиль… муки, біль, страждання…
Мільйони втрачених надій…
Про щастя, долю, про кохання…
Але все марно, є лиш біль…

Душевний біль… і порожнеча…
І сльози матері гіркі…
І ненароджена малеча… -
Чорнобиль – це твої гріхи!!

Мільйон скалічених, та мужніх,
Мільйон померлих, як живих…
Таких простих, веселих, дружніх,
в граніті – вічно-молодих…

Їх ясний погляд, тихий сміх
До нас доноситься відлунням,
Чорнобиль – ти згубив усіх…
На магістралі к світлим будням…

Хай вас земля в обіймах пригортає…
А вітер рознесе нестримний біль…
Та доки у душі моїй вогонь палає
Не згубиться в віках убивця мрій…



,


Рецензии