Скажи мен

Скажи мені, чому на серці так буває тяжко?
Чому іноді з коренем його я вирвати бажаю?
Чому померла моя Мати?
Чого мовчиш? Скажи, я це маю знати...
Чому вона не буде на весіллі?
Чому онуків не побачить?
Чому онуки не побачать рідної бабусі?
Скажи мені, де ходить моя доля?
Де мені її шукати?
А може сама вона прийде та буде поруч?..
Скажи, чи судилося померти молодим?
Чи може жити буду аж до років ста?
Ще скажи таке, чому така жорстока доля?
Чим ми заслужили такі втрати?
Чому крадіїв та злодіїв вона так не карає?
А нас за що жорстоко покарала?
Скажи мені, скажи...
9.03.2009


Рецензии