У тих й безв ст життя

У тихій безвісті життя
Моя душа помірно тліє.
Стїть той сморід, сонце виє,
У шибку плаче, в небуття.

Що можу я від долі вимагати?
Ліниве стерво з ручкою в руці.
Малюю сам собі шикарного коханця.
Щаслива тим, що маю й олівці.

Тяжке повітря пробиває промінь,
Велика зірка вибилась із сил.
Не сила їй зворушить мряку болю,
Що стелиться мов книжний пил.


Рецензии