Wсе Wiд Wac Залежить

І.Д.

Нас розділяють не стіни і цегла,
нас
розділяють
дроти.
Все так задумано,
сповнено,
втілено.
Жодних шляхів.
І ти
пальцями рухаєш,
наче
Господу
молишся в монітор...
Все форматується
і забувається.
Відсутній в житті повтор.
Шкода...
Мережа не здатна
до вибуху.
Снарядами наших слів
будем влучати у кожен сервер,
що наші години з'їв!
Щоденна в'язниця
без охорони,
а спробуй звідси піти!
Море задротів з дисплеями-вікнами.
Нас
розділяють
дроти...

03.09.12


Рецензии