Не любов...

Безсоромні губи і руки,
Безсоромний п’янкий цей вечір.
Зараз радість, услід розлука,
Засипаєш цілунками плечі...

Розум втратили, слухаєм серце,
Від кохання я знов п’янію.
Боже, що це? Не пий до денця –
Божеволію...Щастя...Млію...

Не одні ми – он місяць з неба
Геть покинув зірки і хмари...
Припини,  не цілуй, не треба –
Не любов це, а лиш примара....


Рецензии