Пак нце слёзы

Пакінце слёзы свае.
Зараз дзянькі неблагія.
Шчасце не міне,
Бо мы маладыя.

Хай будзе як тады,
Калі хадзілі маліцца.
Не было нуды
І думак памыліцца.

Я гэта Вам пішу
Каб суцешыць свой парыў.
Можа сэрдца ўзварушу,
Хоць куточак адзін.
03.03.2004 год


Рецензии