***

Неможливо біла ніч,
Сліпну від вогнів.
Вітер і машини скрізь,
Я ж не бачу більше снів.

Синій, жовтий, пурпуровий,
Прада і Макдональдс драйв,
У душі провал святковий,
У душі від болю кайф.

А навколо людське море.
Ні, то я. Навколо я.
Думки втрачаю знову й знову.
Несу надію в небуття.

Віру втрачено без бою.
Викинуто геть з життя.
І свою краплинку горя -
На зупинці у сміття.

Мила посмішка, до болю.
В думках надірваний ескіз:
Над труною мого міста
Я стою. Програш без сліз.


Рецензии