Учитель

В знаннях по долі в буквах й чиселах,
Дитячих душ й сердець - експерт.
Знання дарує людям вчитель!
В житті у долі їх несе.

На сніг, на трави ллється світло,
Зорить учительське вікно.
Читає  те, що пишуть діти,
Немов  молитву перед сном.

Важка до знань його дорога,
На поклик долі вибрав шлях.
Як посланець земний від  Бога
Учитель – світло у знаннях.

В думках і помислах він чистий, 
Учитель - в  серці й  почуттях.
Не  запис в справі особистій,
А дітям віддане життя!


Рецензии