Под сурдинка

Обичам
всички
с голи мисли,
с голи чувства.
Те са като мен -
никога не забравям,
че съм гола.
Обичам
очи,
които пазят спомен,
в музика
от скъсано очакване.
Обичам
светлика и
всеки залез,
когато
към утрото тичам.
Обичам
теб,
в шепота ми сгушен,
грешен и праведен,
единствен...


Рецензии