Останнi кроки осенi

Пахне сіно на горищі,
Вже картопля в льосі.
По подвір*ю вітер свище,
Проводжає осінь!

Підкрадається мороз
До листків останніх,
Хоче заморозить ліс
І луги до рання!

Тільки сонце не дає,
Вигляда тепленьке,
Промені легкі снує,
Зігріва земельку!

Не співають пташечкИ
Весело, як вліті,
Вже зібрані врожаЇ
Жита і пшениці!

Темні, чорнії поля,
Голії дерева,
Клин останній журавля
І безхмарне небо!

Крок один лиш до зими,
Поховались звірі
У барлоги і хатки...
Січень вже в подвір*ї!


Рецензии