Банька

Хлопи  ждали  стріч,
   Тягарі  з  пліч.
Запалав  патич,
   Дим  з  труби  павич.
Грітий  камінь  сич,
   Дише  паром  піч.
Свище  віник  січ,
   Болячки  врозтіч,
Всі  мороки  пріч.
   За  столом  панич,
Та  до  чарки  клич.
   Гамір  про  дівич,
Не  згасає  свіч,
   Не  стулити  віч.
Пісня  лине  в  ніч,
   Баня  добра  річ.


Рецензии