***

І знову дим від цигарок,не забагато як на двох???
І знову тиха пустотінь,хтось поряд лиш кидає тінь...
І знову мерзну від тепла...коли і ким,і як була???
А може не була і зовсім,на дворі не зима,а осінь...
Вживаю музику нормово,захочу плакати та соррі.
Не вмію більше і не хочу...Набридла ця зима і вітер,
Хтось знову подарує квіти,які й не простоять години...
Не забагато для людини??? І хтось захоче позитиву,
Картинно усміхнусь на диво...І знову дивна клоунада,
Дешеве пиво у кімнаті,активний пошук не того..
І усміхаюсь та для кого???І поруч вже нема нікого.
А я поволі стану краще...Та я не я...Я вже інакша...
Іще одна зимова днина...
Так забагато як для мене...так забагато для людини..


Рецензии