Мiй наркотик

Я люблю літо,я люблю зиму,
Я люблю осінь,я люблю кригу.
Любила тебе,любитиму море,
Не знала тебе,не знала і горе.
Ти мій наркотик на ранок до кави,
Ти, немов котик ніжного стану.
Болі не люблю й любити не буду,
Мій мозок зриває,душа вибухає,
Не хочу жити без тебе,з тобою тим більше,
Коханий прости мене,коханий так ліпше.


Рецензии