Повiр у казку

Повір у казку, стань малим хлоп'ям,
Вернись у його світ хоч на годину,
Забудь реальність і його сміття...
І поспіши на Божую вершину.

Там Господом наповни серце вщент,
А розумом зскріпися з Його Словом,
І неодмінно прийде той момент,
Коли любов наповнить безумовна!

Тоді ти станеш вірить без вагань,
Забудеш про своє егоцентріння,
А скільки буде гарних сподівань,
Яких досягнеш, маючи терпіння!

Повір у казку, стань малим хлоп'ям -
Беззастережне сприйняття в дитя.
                06.09.2012

Картинка із Яндекса.
               


Рецензии