Вдвох. Мить з життя мегаполiсу

 
Тебе торкаюсь ніжно. Сутінки бузкові...
Тепло двох тіл зливається в потік.
Слова, нещирі гості випадкові,
Втекли. Є погляд в очі, Жінка, Чоловік.

Навколо - мегаполіс метушливий,
Чужий нам простір, інший час.
Є двоє - ми, є мить важлива,
Що з'єднує в одне-єдине нас.


 
написано 24.09.2009


Рецензии