Свiдомiсть

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Свідомість зґвалтувавши
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Почнімо ранок з пляшечки міцного,

Свідомість зґвалтувавши надбрутально.

Свій дух, тіла фізичне та ментальне –

В нокаут! Вузликом язик і ноги

Зв'язавши, подаруймо привітальний

Плювок нечистий - слово вбоге…




06.09.2012


Рецензии