Юлия Друнина Хват час, коли пора кохати

Юлия Друнина –Хват

Є час, коли пора кохати,
Є час писати про кохання.
Чого ж просить, хотів б я знати:
«Ти знищ листи мої останні»?
Радію я, що є людина,
Яка не бачить снігу часу,
Що голову укрив дівчини,
Яка сьорбнула сліз та щастя.
Чого ж просить хотів б знати:
«Ти знищ мої листи останні»?
Є час, коли пора кохати,
Є час - читати про кохання.

*******************************

Есть время любить,
Есть - писать о любви.
Зачем же просить:
"Мои письма порви"?
Мне радостно -
Жив на земле человек,
Который не видит,
Что времени снег
Давно с головой
Ту девчонку занес,
Что вдоволь хлебнула
И счастья, и слез...
Не надо просить:
"Мои письма порви!"
Есть время любить,
Есть - читать о любви.


Рецензии
There is time - to love,
Time - to write 'bout it.
Then why do you cry:
"My love letters do tear!"?
I am glad to know -
That the man is living,
Who does not see snow,
That covered girl after years,
Which passed with the woes..
But happiness, though...
Then don't press, crying:
"My letters - do tear!"
The time is - to love,
And time is - to read...

Людмила 31   13.10.2012 02:33     Заявить о нарушении