крок

Те що  я сміла  любити,
Зтерти з пам’яті як невдалий ескіз
А без тебе я зможу жити,
і не буде повернень на біс.

Буде світло нового дня
Дня без тебе, та без думок
І нехай я іду навмання,
Все одно то є вільний  крок….


Рецензии