Мiзерний страх

Мізерний страх прокинувся в мені.
Мізерний страх – і я вся у вогні.
І що робити, я тепер не знаю.
Мені здається, що я помираю.

Мізерний страх – і я рабиня страху.
Настрій такий, мов я іду на плаху.
Мізерний страх вбиває усі мрії,
Мізерний страх розчавлює надії.

Усі думки сплелись навколо нього.
Мізерний страх – все починається з малого.
Мізерний страх велике серце крає.
Мізерний… А коли він виростає…


Серпень 2012


Рецензии