Памятай мене

Ти для мене набагато більше значиш, чим ти думаєш. Ти для мене, немов спів птахів, гірські водопади, немов весна: така ніжна та пянка.Ти мій сон та гірка  рутина.В  тобі стільки  всього, якби ж ти знав.Ти для мене, немов вода без якої неможливо жити. Немов ковток повітря без якого я задихнусь. Ти .... немов зорі, що освітлюють мій шлях, але яких не можна доторкнутись рукою . Я милуюсь  тобою здалека, розмовляю з тобою подумки, цілую тебе у снах. Ти.... моя зоря, мій місяць ясний, моє сонце.Ти.......моя радість і біль..... мої мрії і сподівання. Ти- моє кохання! Ти - моя жага. Без тебе  весь Весвіт не має сенсу.Не має такого дня ,де я б не думала про тебе.Кожну хвилину , кожну секунду я дякувала Богу, що ти на цьому світі  живеш. Я дякувала долі, що я все таки тебе зустріла.  Ти .... немов  туман,  який розсіявся з  вранішнім світанком, але осів в моїй душі срібною росою. Кожного разу, як ти бачиш росу знай, то я тебе памятаю. Ти - моє вічне кохання. Я  завжди буду тебе памятати, де б ти не був. Я завжди буду тебе кохати.Неважливо який ти будеш: багатий чи убогий, молодий чи з сивиною, моє серце завжди буде належати тільки тобі.Мої  думки завжди будуть  про тебе. Памятай мене хоч інколи , якщо можеш.Незабувай мене.Моє серце віддане тільки тобі.


Рецензии