дiвчинi, котра безбожно палить

кури мої очі,
тютюном запалюй багаття
доходь до зіниць, за ними душа чи тіло?
усі застереження зайві,
мінздрави - мертві.
гладка паперова шкіра вже обгоріла...
і фільтри тепер не врятують тебе від зради,
просто у пачці 20 шляхів
до втечі.
лишайся отут - і будеш повільно
зникати,
ходімо зі мною - і почуєш
голос малечі.
так починаються
війни за владу мозку,
так закінчаться всі революції волі.
вміст нікотину в думках 
не пишуть на пачках.
вічність не зберігає
навіть речей із воску.

29.08.12


Рецензии