Восень пачынае л сце фарбаваць..

Восень пачынае лісце фарбаваць,
У чырвоны, жоўты, буры колер,
Халадней становіцца паветра,
Ну, а дзеці вучацца ў школах..
Лета праляцела вельмі хутка,
Пакінуўшы для нас шмат успамінаў,
Каб зімою, лютаю, лядоўняю
Не забылІся пра гадзіны тыя,
Як смех,  магутным, гучным рэхам,
Ляцеў і не хацеў спыняцца,
Але пара панылая настала,
З чароўным часам трэба нам расстацца..
Сябры, не станем нос мы вешаць,
Не будзем слезы праліваць,
Бо ўвосень есць, таксама, чым заняцца,
Напрыклад, вершыкі пачаць пісаць.


Рецензии
Вiка, вельмi прыгожы верш! Шчыра дзякую!
З павагай, Вера.

Вера Осыка   05.09.2012 14:44     Заявить о нарушении
Вера, дзякуй і Вам, таксама, за добрыя словы.
І я з павагай. =)

Виктория Дробыш   06.09.2012 01:11   Заявить о нарушении