Як добре жити

Як добре жити нам,
Коли в сімї, все добре.
Коли з усмішкою з роботи.
Тебе дружина зустріча.
Коли до тебе стрімголов,
Біжать і обнімають діти.
Старенька мати,
До вечері приглаша.
Як добре жити,
Коли дружиш ти з сусідом.
Коли багато друзів,
 Поважа тебе.
Коли тебе, не покида удача,
І сонце світить, радує тебе.


Рецензии