Поцiлунок з кров ю

Над розщепленою часткою ядра
Більше не піде дощ,
Клубком згорнеться життя,
Зупиниться сніг,
І слово було почуто тут і вчора,
І я вибрав любов, але зате зрадив всіх..

Кара жорстка - тяжкість прокляття -
Мої Руки ще пам'ятають добро -
Твоя свита,
Друзі і батьки
Просять мене замовкнути за столом.

Заражені цією любов'ю,
Ми від птахів і від диких звірів,
Поцілунок обов'язково - з кров'ю,
А слина-пальці схопить як клей.

Я стою і стріляю без жалості,
Мій холостий збережу для тебе,
Щоб ти вірила, що зможу переступити -
Але НЕ ЗМОЖУ ЖИТИ БЕЗ ТЕБЕ!


Рецензии