A dream

I have a dream.
Yes, i have a dream.
It's just for me. And I don't know
where it can bring me to in future.
But motion leads,
creating joy and sadness,
and it seems
This fun could not be ended
                anytime -
Dream has no face
                and it is always searching ...



=


Рецензии