Толагайлар Жениси!!!

Салауатты омір-жаксы жолдын кепілі ;ой
К;рі,жасы; оны да бір ойлап ;ой
Спортпен ш;;ылдан;ан ;р адам;а
Денсаулы;ты; ;зі де бір байлы; ;ой

С;йінші!Хабар жетті Рамазанда
Жанк;йер ;;р ала;ан отырама
Б;ріміз ;шты аспан;а ;уан;аннан
Биіктетті ;аза;станды-Олимпиада!

;шеу т;гіл жеті алтын коржынымызда
;лесті Зілтемірші,шабандоз балуанда
;ос ая;пен созылып секіргенде
Ілесе алмас ;айсыбір барысында

Со;;ы к;ндер намыстандым ;аза;пын Мен
Бокста;ы же;ісіміз-ерлікпен те;
С;пиев Серігіміз д;ст;рді жал;астырды
М;скеуде ;она;баев салып кеткен

Есімі а;ыз бол;ан Шо;ыр Б;лтек;лы
А;амыз ;бдісалан бокс д;лділі
Вэла Баркер Кубогын ;тып алып
Серікжан ;аза;стан;а болды сыйлы!


 
         
      


Рецензии
Ассалаумағалейкум бауырым хош келдің проза ру-га!!!!Кадамын кутты болсын!
Ариптери тусіп калган .редактирования тетігімен жондерсин!

Дана Шарапаткызы   04.09.2012 17:14     Заявить о нарушении