Jestem c rk czenrezika

A cho; i 10 a cho; i 5 wiesz jak nauczy;am si; Dharm; czyta; i wiesz u tej ksi;;ki nie ma szcz;;liwego ko;ca. np. jak dlaczego? niesko;czona Wiosna............. twoja m;j jego яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Ksi;;ka Czenrezika i Wojownika Si;a i daybreakers ja ataku отбила i wszystkich злях zabi;a.
JESTEM C;RK; CZENREZIKA.
oto sk;d ca;a si;a.
бескоенчен Тренлей i Mi;o;; jest dla naiwnych i ... tak dla wszystkich to has;o nowa Jasna rola.


Рецензии