пароль нова Св тла роль

А хоч би і 10 а хоч би і 5 ти знаєш а я навчилася Дхарму читати і знаєш у цієї книги немає щасливого кінець. як чому? нескінченна Весна............. твоя моя його яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя Книга Ченрезига і Воїна Сила і Воїни Світла я відбила атаку і всіх злях вбила.
Я ДОЧКА ЧЕНРЕЗИГА.
ось звідки вся сила.
бескоенчен Тренлей і Любов це для наївних і ... так для всіх це пароль нова Світла роль.


Рецензии