В1ршова ос1нь

Вірш осінній – це дощ із прози
Ритмічно вистукує по асфальту.
Рими – сльози чи грози,
Зрозумієш, звільнившись від фальші.

Осінь. Дощ пробіг по дорозі.
Розбудив зиму шурхотом неба.
Осінь. Вірші у прозі.
Осінь знову проходить без тебе.


Рецензии