моей подруге Наталье Лупуляк

Я заздрю сонцю бо ти в ньому купаєшся
Я заздрю перехожим бо ти їм посміхаєшся
Легенький вітер твоїм волоссям бавиться
Я заздрю павутиньці-вона тебе торкається
Коли ідеш-щаслива путь,лиш віршика ти не забудь


Рецензии