Колискова

Засинай мій маленький,
Скоро ранок настане,
Скоро сонце гарненьке
Посміхатися стане.

Засинай мій маленький,
Тепла ковдра вкриває
Ясний вечір тихенький,
Зірочки в небі сяють.

Засинай мій маленький,
Засинають вже квіти,
Прилинають до неньки
Теплі сни подивитись.

Засинай мій маленький,
Трошки щоб відпочити,
Завтра встанем раненько,
Будем сонцю радіти.

Засинай мій маленький,
Закривай оченята,
Сон приходить миленький,
Тож пора засинати.

Засинай мій маленький
В світлі ночі ясної,
Буду я мій рідненький
Усю ніч із тобою.


Рецензии
Тимофеюшка, неужели ты уже задумываешься, а не пора ли завести наследника?

Мирра Васныч   07.09.2012 14:23     Заявить о нарушении
Конечно задумывался. Мне было наверное меньше 20-ти, когда я написал эту колыбельную.

Тимофей Середа   07.09.2012 16:27   Заявить о нарушении