Ти знаеш головне

А ще приблизно назад годину,
ми говорили по телефону,але час не зупинить.
От бувае таке,знайдеш людину,
а потім ,так,за мить...

Але ти знаеш головне,
таке, що у житті людини тремтливе- основне.
А знаеш,знову в плеері цей до болю,
до сліз.Так...
Вакарчук знове заспіває,
що все буде добре,
а коли?Та він певно й сам цього не знае.
Але я вірю,вірю й пам'ятаю,
як ти мені сказав:"Сонечко,треба вірити".
А от вже і аеропорт.
"Вимкни телефон",так голосно
але спокійно промовила мати.
"Прощавай,коханий".
я сподіваюсь ти будеш чекати?
Зі сльозою, але треба вимикати...
А через 3 години ти вже не досяжний,
чи як там "Абонент находится вне зоны достигаемости сети"?
Буду сумувати,дуже.Ти це чудово знаеш.
Вже забуваються ті вечірні телефонні розмови.
Весь час згадую,як ніжно-ніжно обіймаеш.
Ті дня і ночі лагідні покрови.
Так часто хочеться згадати все що було,
як сиділи трое і сміялися з твоеї сестри.
А кришки від коли в очах,а колу?Пам'ятаеш.
Так,таке неможливо забути...
А знаеш і справді,
все буде добре,може й не скоро,
може й не з нами.Але буде...
А поки що пам'ятай :
"Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ".


Рецензии