В ритмi вальсу осiннього в iрiй

"Раз - два – три!" –
Парубки-чорнобривці до айстр
Нахиляються: "Будьте ласкаві,
Панни Пишні, осінній цей вальс
Бурштиново-терпкий, затанцюймо!

Закружляймо у вихорі нот "Раз – два – три!"
Під каштанове "Боммм!" басовите,
В золотавих арпеджіо сонячних арф,
В схлипах струнних дощів екстатичних…

"Раз – два – три!" Як багато багать -
На жоржинах жабо пломеніють!
Тисячами вітрильників листя пливе –
В ритмі вальсу осіннього, в iрій…



03.09.2012

(фото власне)


Рецензии