М. В. Гоголю

Микола Гоголь,дорогий земляче!
В квітучій Україні народився.
Ти змалку бачив, як селянство плаче,
Та як над кріпаком той пан глумився.

Вивчаючи традиції народу,
Життя людське у радості та горі,
Одержавши освіту, мав нагоду
Все це відобразити в своїх творах.

Донині твої твори актуальні,
В цей новий час технічного прогресу
Ще й досі проживає Тяпкін-Ляпкін –
Хабарник той з судового процесу.

Сквознік-Дмухановський –злодій, донині
Живе ще й процвітає.Та я знаю –
Набридне все це тій простій людині,
Яку обдурюють, а також зневажають.

Той час настав, щоб людям схаменутись
Та прочитати Гоголя творіння.
При владі казнокрадства щоб позбутись –
То ваша справа,Нове Покоління!


Рецензии
Хороше присвячення класику. Актуально.
Зі щирою повагою,

Оксана Федишин   07.07.2015 21:23     Заявить о нарушении
Дуже приємно одержати від Вас позитивний відгук! З подякою Віра

Вера Кириченко   09.07.2015 06:13   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.