***

Я їй пробачу, що буду не першим,
Що замість коханки, ставатиме стервом.
Я їй пробачу, що мало що значу,
Живу лиш для неї, нічого не бачу.
Я їй пробачу, я вже їй пробачив.

Я їй пробачу це довге чекання,
Постійні скандали і покарання.
Я їй пробачу, що майже все втратив,
Що плачуть за мною психушок палати.
Я їй пробачу, я все їй пробачив.

Я навіть пробачив, що так й не зявилась,
Що марно чекав і вона лише снилась.
Я все їй пробачив, пройшов через пекло.
Для неї я жив – і від цього вже тепло.
Я все їй пробачу, я вже пробачив.


Рецензии